Ulike interiørstiler


Shabby-chic. Stilen er romantisk og sjarmerende. Den er også feminin og søt mikset sammen med brukte møbler, og mange ulike slitte stoler rundt et bord. Tekstilene er gjerne lyse og lette og det brukes mye blomster, smijern og malt treverk i shabby-chic interiører.
Retro har et stort fargespekter, materialene er plast, emalje og eksotiske tresorter og stilen har innslag av kitsch. Retrostilen har referanser til 1950 og 1960-tallet. Direkte gjenbruk av tidstypiske produkter suppleres gjerne med en grønn tanke, periodens biler, cafeliv og  filmer.
Minimalisme. Et uttrykk for renhet og enkelhet. Stilen er preget av rene linjer og stramme former. Rom med minimalistisk stil preges også av volum og flatebehandlinger. Stilen har moderne løsninger og stram stil. Enkle linjer og ikke noe dill & dall.Etnisk. Mye farger og mønstre, mørkt tre, farget glass, lave bord og sitteputer, varm og koselig atmosfære, levende lys og silketekstiler. Veldig kulturelt.


Maritime/New england. Eksklusivt, mye blått, store og myke sofaer, høyt under taket, maritimt, en klassisk og litt overdådig stil.


skandinavisk. kan kjennetegnes med lyst treverk, nøktern innredning og naturmaterialer. Pastel farger?


Industriell. kan kort oppsummeres med stikkord som upolert metall, urbant svar på shabby chic og grovt uttrykk.Hvilken stil har du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar